Ger

Met wijsheid, levenservaring, kennis van veel en enorm veel geduld beweegt Ger zich al jaren als vaste factor binnen RTDC.  Staande in de schaduw van Ron en Monique vervult Ger de rol van Onderwijs- & Zorg Coördinator en onderhoudt hij op professionele wijze gouden klantencontacten, zowel in de zakelijke als overheidssector. Ger laat RTDC schitteren in zijn netwerk. Ger is een rots in de branding. Met een luisterend oor voor iedereen en als stabiele factor in het team brengt hij op gestructureerde wijze regelmaat in de dagelijkse dynamische bedrijvigheid op de Speeltuin.

In 2006 leerde ik Ron kennen als klant. Ook ik zocht naar een oplossing voor de opvang van mijn hond. In die tijd haalde Ron de honden nog zelf op. We praatten regelmatig met elkaar over de toekomstplannen van RTDC. Na verloop van tijd ben ik als vrijwilliger begonnen in de rol van Bedrijfsondersteuner en heb ik RTDC door de jaren heen verder helpen groeien.

Het werken met mensen is mij op het lijf geschreven. Ik laat dan ook graag anderen mensen persoonlijke successen boeken. Je ziet mij nooit vooraan staan maar vindt mij in de luwte van waaruit ik ondersteun en motiveer. Tot op de dag van vandaag werk ik met veel plezier aan de groei van RTDC. Ik vind het een uitdaging om met passie en motivatie een ideaal bedrijf te creëren, zowel zakelijk als sociaal.”