Vera

Ooit begon ze bij ons als stagiaire. En inmiddels is ze uitgegroeid tot onze Hondenkoningin. Naast Ron is Vera onze tweede Opperhond. Als Hoofd Cursusleidster beschikt Vera over dé kennis en vaardigheid om zowel honden, als mensen te laten groeien en ontwikkelen in hun zijn. Serieus in haar doen, vriendelijk in haar benadering en met luisterend oor, is ze in alle situaties even scherp als objectief.

In haar rol van Bedrijfsleidster en Veldmanager neemt ze op natuurlijke wijze het voortouw en sturing in handen, zoals een echte (alfa)leider betaamd. Heb jij vragen over opvoeding, gehoorzaamheid en/of onwenselijk gedrag van je hond. Vera voorziet je van professioneel advies.

“Van kinds af aan wilde ik dierenarts worden. In mijn tienerjaren toen ik mijn eerste hond kreeg werd duidelijk dat het trainen van honden mijn passie is. Dus niet het genezen van honden, maar wel het helpen van honden om ze beter in hun vel te laten zitten.

Tijdens mijn stage bij RTDC en daarna als medewerker bij de organisatie heeft dit serieuze vormen aangenomen. En ik heb ontdekt dat het niet gaat om het trainen van de hond maar juist om het bijsturen van het baasje. Ik geniet elke dag van de stabiele hondjes en blije baasjes die weer samen kunnen genieten en samen werken door hulp van ons.”